Monday, April 5

april fool


dah lame sangat kot xupdate blog ni..terase dh banyak habuk2 debu2 sampah sarap bertinbun-tinbun, sila booo sekarang (^;^)..biaseny setiap 1 april org akan ingat april fool.so setiap kali 1 april farah akan terkene gurawan bodo yang ala2 #$%*.tahu la 1 april dh lepas beberape hari yg lalu so disebabkn buzy 24jam dalam kerete (JB-KL),(JB-MUAR),(JB-MELAKA) so baru hari ni dapat nk memebebel panjang lebar besar :p harap kamu kamu kamu semua sudi baca dengar lihat saya punye cerita yg ala2 *%#$


sebelum tu al-fatihan kepada allahyarham DIN BERAMBOI yang telah meninggal dunia pada 2 april.nanti xdapat la farah ketawa terbahak-bahak pagi2 bute :'( sedih tuuu sobbb sobbb sobbb..mudah-mudahan roh ny di tempatkn dikalangan orang2 yg beriman aminn :' )

okey berbalik kpd cerita tadi..sungguh tidak sah kalau 1 april xkena april fool,walaupon dieorg tahu yg april fool tu adalah salah di sisi agama..sebelum 1 april iaitu 31march,,adik adik adik farah dah plan nk kenekn farah esk pagi pagi2 bute hohohoo jahat betol korang ni semua yee..xsangka :( malam2 tu dieorg dh sebok2 cari gam uhu..dieorg ckp esk nk bawak pegi sekolah cikgu yang suruh bawak...disebabkn gam uhu dah lame xwujud kt rumah so terpakse la farah gigih kn diri untuk pegi kedai 7eleven semate2 nk beli gam uhu.

esok pagi2 bute time nk solat subuh kn kn kn.sebenarny nk mantion yang sebenar ny farah solat subuh :p..ok ok ok okeyyy still..time nk bukak pintu tetibe tangan farah macam lekit2 melekat2 kat tombol pintu bilik ishh ishh dh la muke time tu macam orang mintak pelempang je kn..tetibe "APRIL FOOL" suara dua budak dari belakang farah,,kauu terkejut beruk terus pucat macam org xcukup darah...xke jahat tuuu :( nasib tu gam uhu kalau la gam bapak gajah gile keras tangan x pasal2 nanti kene call bomba n segala ny...erghhhhhh nasib la time tu terus farah pegi solat so xde la setan tanduk 10 datang dekat2 dengan farah semata-mata nk suruh balas dendam knn kalau takk siap sedia la knnnn...erghh korang tunggu 1 april next year...balas dendam bermulaaa hohohohoooooo

6 comments:

Anonymous said...

afiq says :
hhaaaahaa padan muke

Anonymous said...

nafiah:
hahahaa..
sbar2..
cm 2 lah adek..
selalu nk knekn akak dye..
:))

Farah ^_^ said...

afiq: siod ko..
nafiah: knnn...adek2 mmg cam tu ('',)

Nurul Harun said...

tak pernah kena lagi april fool. hehehe. (;

Farah ^_^ said...

sangat xbest...lg bgus xkene :D)

asna ashraff said...

hahaha :p