Monday, April 19

24 jam


biase la farah kn holiday memanjang rase-rase ny tak sabor kot nak sambung belajar..huhu bile tengok abang farah dh abis matrix terase sangat la best tahap nak gilo..weii ape ni merepek meraban je la...

okey mari kite berbalik kepada tajuk yang tak berape nak best sangat ni..disebabkn 5 hari terperap dalam kereta yang sangat la selesa huhuhu (JB-MUAR-KEDAH-P.PINANG-MELAKA-MUAR-JB) sangat la panjang dan lame gilee perjalanan okey..dari selatan ke utara-utara ke selatan :))

malam2 bute kteorg bertolak ke kedah dari muar.segar bugar mata farah..konon2 nak temankn ayah farah drive la..betol!!! 1 hari xtido..pastu pukol 9 pagi cam tu sampai kedah,,tapi ni baru sampai kedah belom masuk lagi kuala nerang(tempat abg farah stdy)..dengan brkfst+jalan berliku-liku+jalan yang xberape rata+ikot kereta'L'=last-last pukol 10 lebih sampai..gitu gini gitu gini kat sane sampai alor setar pukol 1 lebih cam tu laa..kalau kat alor setar tak singgah pekan rabu memang tak sah..lagi2 jagung shek ny..nyumm nyumm hingga menjilat jari =D bile dh kenyang perot pon dh kembong sampai nk pecah terkeluar isi2 perot kteorg bersiap sedia untuk ke distinasi seterus ny...penang here i come!!!!

sampai penang petang cam tu la...jem sane sini macam jem strawbry last2 sampai batu feringgi petang pukul 4 lebih..sampai juge kt holiday in hotel..cehh konon2 nak promot sekali la hotel ni,,(please tolong jangan perasan hencik hotel!!!) tapi yang tak best ny bilik
yang menghadap laut smue ny full dengan segala pak arab,,mak arab dan anak2 arab. dan juga pak putih dan mak putih..sebab tu la view bilik kiteorg buruk..petang tu dah chek in smue tros turun laut la..saje nk amik hangin laut kn,,entah kenape tetibe farah terpikat nak naik payung terjun tu...macam best je kan,,(pistttt memamg best ponn) rugi sape xnaik ni....best gilo hingga lupe dunia katenyy teee heee :D) adik2 farah yang dua orang tu busy dengan istana pasir die,,tapi tengah syok2 main pasir+air laut tetibe berlari-lari mendapat kn ayah kesayang macam kucing kehilangan tempat tingal la...huhukk xde kene mengena senebar
ny :P adik farah yang sorang ni menangis sambil menahan sakit kott..yela sape xnangis bile dah kene sengat obor2(jellyfish) kn..gile sakit...nasib baik kat tangan je..sempat lagi diselamat kn..tapi kn kelakar gilo tengok tangan die benjol sane benjol sini (cuba bayang kn macam kena gigit nyamuk tapi bintat tu penuh kat atas tangan) kelakar kn...huhuuu..xpe2 walaupon badan ny macam dugung tapi die kuat kott hohoooo knnn :P xpe malas nk membebel segala perjalanan holiday farah yang tak berape nk best sangat ni...mari kita view dan lihat segala gambar :D))


on the way pergi penang



konon2 model pantai la



si gendut aka dugung :p (fahim)


see i terbang u..



see bdk gendut menangis sbb kena sengat obor-obor



sunset!!!



7 comments:

Anonymous said...

hakim:
best tu g holdy..abis adik2 ko ponteng skolh la
pehh

Aqilah Hashim said...

bestnye terbang kat awan:)

Farah ^_^ said...

hakim : nmpkny terpakse la ponteng

qila: sumpah best gile :))

Anonymous said...

best la story u ..
lawak plus pixca yg mmg menarik skali ..
:)

Love Says it All~ said...

CHECK OUT THE LATEST SCHEDULE OF MAKEUP CLASS!!!!!

MAY
9TH : PERSONAL MAKEUP CLASS/BASIC RM150 (1-DAY)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

22ND & 23RD : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500(2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

Naqib Mohamad said...

best nya... bila la lagi nak holiday nih~~~

Farah ^_^ said...

mmg best pon :D)))