Friday, April 9

Lesbian

lesbian yang juge bermaksud perempuan + betina=lesbian..farah amat xsuke la golongan yang perasan habis sampai tak hingat hukum hakam. okey farah ade la gak pengalaman berkawan dengan golongan2 lesbiannn opss kamu kamu jangan perasan yee,,

time baru masuk alam menengah,,,huu?? ala hai skema nyyy ayat, maksud farah alam remaja,time tu baru je tingkatan 1 so tahu2 je la budak2 f1 ni macam blur2 sikit+kene buli,xberani nk bersuara and blaa blaa blaa..so farah kawan je la dgn budak bersebelahan farah..boleh dikatekn baik la juga :) kalau boleh semua benda die nk buat kn contoh:hantar kn buku,,,belanje,,,buat kn homwok:p n blaa blaa blaa(faham2 sendri la kn) hurmmm rupe2 ny ade udang disebalik tom yam,,,lebih kurang 1 bulan lebih suka duka tetibe die mintak couple dengan die,,opsss sungguh tak disangka cehh tetibe skema lak ayat :p tapi nasib baik la time tu(dlm bulan yg same laa)ayah dapat surat naik pangkat suruh pindah yehhh dapat pindah skolah sekali knnn :D)) soo selamat tinggal kawan lesbo kuu ngehhh..oitt kalau farah dah tahu dari awal2 lagi tak de maknenny nak kawan dengan budak tu...muke die memang ayu habis bak kate pepatah perempuan melayu terakhir,,cehh pepatah mane pulak la yang cakap :p baru2 ni entah perempuan mane la yang add kt YM farah..tetibe 1 hari die tegur laa,,tak kn dh add nk membisu je kn baik farah reject terus...lame gilo kot chat chat chat chat chat chat punye la caring gile kalah lelaki kot..farah macam malas nk layan sangat sebab busy dengan facebook+myspace knn..tengah chat chat tetibe topik terus berubah banyak kali kot die tanye pasal lesbo+pengkit..alaa kamu kamu semua tahu kn farah gile gile malas nak bergosip-gosip pasal bende2 ni abis jantung2 farah jadi lemah..lembik lembik gitu :p eewww geli geli geli....tiba tiba tiba tiba!!!!!!!!! die cakap "awakkkkaakkk saya nak kawan dengan lebih rapatt lagi la dengan awakkk,,ala macam couple couple tuuu tapi yang beza ny girl and girl saje boleh laaa" dengan penuh perasaan dengan mate yang terbeliak besarr,,hidung kembang kempis then terus offline n esok hariny pagi2 bute online semate-mate nk reject teros bdk tuuu....xhingin farah nk chat chat chat dengan die lagi ewwww saya bukan jenis perempuan sebegitu yeee harap maklum :D)











wrote by azah

ade cerite lagi ni...hari selase bersamaan 6 april kami (farah,,aqila,,mysara,,dalila,,azah) telah memenatkn kaki +mengetatkn lagi otot2 kaki dan menghabiskn duit semate-mate nak pegi dapatkan free makup M.A.C hohooo bukan bukannn itu bukan tujuan utama :p. kiteorg ni dh lame xjumpe so nk menghilangkn rindu katenyyy ++++ tambah tambah della yg baik hati budi telah belanje kiteorg makan..baik punye kawan knnn kamu kamu semua ade ke kawan macam ni,,xde knn so sile jelous sekarang :D)) kebetulan M.A.C ade buat promotion produk limited addition ny so +++ time tu ade buat free makover,,,tanpe melengah-lengah kan time dengan muke yang tebal 100 lapis suruh orang2 tu meee makover kn muke kteorg menjadi patung hidup cehhh..nasib baik time tu xramai orang soo banyak la kteorg punye songel..suruh tochup sane touch sini...muke yang paling ketare adalah aqila(yg pakai shawal)..dhh la malas nk membebel lagi ok then byeee :D))))))

p/s : fatin jangan jelos!!! :p

17 comments:

Anonymous said...

hakim :
hotak kau tajuk hot hahaaa....gilooo
semua jenis org ko dh jumpe ek
nnt aku nk ko post pasal tajuk gay lak taw

aqish basir said...

lesbian?
hehe
nice editin bout it=)

Farah ^_^ said...

hakim : lg geli kot aku nk cerita pasal gay :p

aqish : thank :)))

Nazatul shima said...

ske tgok pretty girls..taapi me bkn les..:)

Farah ^_^ said...

u look pret too la dear :)))

Aqilah Hashim said...

pasal de mention pasal ak sorg jew. yg last2 tu. ehemm. ehemm.!!

haha. btw thanks (:

Farah ^_^ said...

sbb farah suke qila after makeup :)))

no bigger la dear :D

ShArFyNaRz ShArFniE said...

huhuhu..
nice ntry..=)

encik tompel said...

follow me back. thanx!

Farah ^_^ said...

sharfynarz : thanks :D))

encik tompel : okk =)

johnlabu said...

:)

Anonymous said...

dulu sekolah mane? duk sebelah sape?

Farah ^_^ said...

siapa kh org diatas tu???
sila letak nme anda yee :))

Anonymous said...

LESBIAN ? hahax
klakar larr ..

Farah ^_^ said...

hahaa..knnn

Wana said...

hehe. sapa kawan you tu? dia budak smksm kan masa you form 1? huhu

Farah ^_^ said...

bukan2..
ni skolh lain..
seleps smksm n sbelum sigs :)