Friday, March 26

Berpeleseran ^_^













23 of march hari tu..farah memenuhkn hari-hari bosan dgn menghabiskn minyak kereta brsama superduper kwn ehemmm ehemmm memperkenal kn,,cehh cehh cehh Fatin n Aqila..kwn2 yg akan farah bwk smpai mati huu (",)kteorg ni actualy mcm org gila kehilangan anak kucing :p..main kluar je xplan pegi mana2 pon,,tak ke bodoh pusing2 last2 kat situ gak...huhuhu..tahu la farah ni drive sementara korg...suka buli taw erghhhh


first tempat kteorg pegi dot dot dot restoran singah selalu konon2 nk brkfst la tapi hampeh yang ade hanya nasi n bertimbun-timbun lauk pauk..xpe la yg penting dapat gak segelas fresh oren utk melencunkn tekak yg dari td membebel+at lest pon dpt la farah on9 kejap knnn..ada hikmah disebalik air oren knnn still...then lepas 3 gelass dh kosong n hujan yg mengotorkn kereta farah(kereta belas kasihan dr ibu) pon dh berhenti so kteorg gerak la ke dentinasi lain pulak...

our 2nd pogerem is melepak sambil melawat muzium diraja..i think jarang org jb pegi muzium except hanya istana garden yg biase ny dieorg hanya brjoging n hav photoshot..tapi kteorg ni tah mcm mana tah tetibe nk masuk muzium tu..yelah dulu time kecik2 pegi mcm org bodo je..satu bende pon xpaham knnn..xpe2 tu la yg dipanggil bagai org gila kehilangan anak kucing hohhoooo..so disebabkn xde org yg buzy body kteorg bertiga memulakan agenda brgambar mengambar,,gedik mengedik,,lompat melompat,,alaa bukn ny selalu pon dpt cam ni knnn..actualy camera dilarang sama sekali..tp "ade aku kisah"...kamu2 semua farah seru bahawa kalau boleh jangan la pegi muzium ni,sungguh bosan yg amat sangat agak2 ny boleh sampai nk gile pon ade taw...tapi xpe tiket hanya rm4 saja so xla rase membazir sangat pon...daripada membazir beli ROKOK BENSON BESAR(utk ayah) huuuuu tiba2*

3rd place iss lunch time at restoran banafee..oooo sunguh bosan bila makanan yg farah mintak is just only at night sahaja..terus hilang selera yg mengancam ni :P..tp xpe disebabkn xmkn dr pagi td n perut pon dh on lagu keroncong so oder je la apa2 makanan yg boleh telan..food is food :/...lepas kekenyangan ,tiba la time utk kteorg menggagah kn diri ke kaunter...harga ny ialan RMdot dot.05sen disebabkn kurang dengar farah kluar kn 50sen...then minah tu boleh buat muke selambe tengok 50sen kt tangan,,mcm nk ketuk2 je kepale sampai benjol2...lain kali ulang la lg sekali"ehhh 5sen la bkn 50sen pekak ke!!!"hohohooo...

4th distination is danga bay,,tempat yg agak bosan bila waktu tengah hari,,mcm org bodo taw x?? sebab ny parking jauh2 utk ke danga stret mall dengan tujuan utk ke toilet..hohoooo pastu blaa cam tu je...xke bodo,,,actualy xde plan pon nk g mne2 lps ni..yela mcm org gile kehilangan anak kucing(rase2 3 kali farah ulang) last2 naik kereta pusing2 parking la dekat2 dengan cruise,,time ni xramai pon org klu ade pon tengah beromen kott opsss..okokok still :) bile dh boring main kt playground terase la juga nk naik rollercoaster yg konon2 ny seram la tu...time naik tu boleh terbahak-bahak ketawa mcm org hilang akal n xseram+gayat langsung ponn...okey tu la rollercoaster yg paling bosan yg pernah farah naik seumur hidup hohoooo..lepas dh berpeluh sana sini br la kteorg ingat kt kerete huhuuu..ingat kn nk merayau lagi tapi apa kn daya ibu dh call suruh bawak die g klinik...kesian ibu tetiba* hohoooo


tapi yg penting memang penat gile..terima kasih kpd kwn2 member2 friends2 kerana snaggup meninggal waktu tdo kamu2 utk farah hahaa...

p/s :i love u'll..mysara n dalila pon sama taw :* jgn sedih2 taw :D)

11 comments:

Anonymous said...

best gile...
pics yg lompat2 tu macam happening sngt2

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss...gmbr happening d0wh..hehehe

Farah ^_^ said...

:D) thanks
life must alwys happening :)

nurul nadia said...

stylo la attire u..thumbsup;-)

Farah ^_^ said...

hehee thanks 'double' thumb up :p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh.. best kot round2 the world. ehehe. jeles same kamoo!

Farah ^_^ said...

mmg best pon sangat sangat sangat...hehee :)

Anonymous said...

"orang gile kehilangan ank kucing" peribahasa br tuuu hahaa

Cikgu Yang said...

Wou!!! Comel2 gambarnya.. cantik belaka dan manis sekali.

Farah ^_^ said...

awww thanks cikgu yang :)

Farah ^_^ said...

yup yup peribahasa buatan sendri :p