Friday, March 5

love sibling ♥ ♥ ♥

salam :) post ni dlm versi BM..sbelum ni post dlm BI tp disebabkn rmai bdk2 myspace comen mengomen suruh tuka dlm BM so ini la diee senang ckt nk bace...dieorg tu bukn ny nk wujudkn blog sendri, sbok je membaca segale post kt blog farah..saje nk menambah bilangan visitor katenyy.

ni nk cite cikit+bnyk psal sibling trcinta <3..syg dieorg sngt2 taw..farah de 5 org sibling tp sorg je pompuan:( sedih kn..xde kwn utk kongsi2 baju n segale brg pompuan laa :p okokok ni farah nk intro abg segale abg antara sibling...abg yg pling best kt dunia la yeke('',)..die ni tmpt farah gadohh,,nangis,,ketawe,,sepak terajang(ishhh xde la dose taw),,lepak same2 teman kn g sane sini...mmg best la sngt2...die slalu main lagu sedap2 dgn guitar mahal die tuu huuyoooo...kalau kteorg mkn kt luor kn kn kn.kalau air farah xabis die la yg abis knn...selagi ade die kn abis knn..mcm rakus je kn..hahaaa xde laaa die mmg suke ape yg farah minum haahaa xcaye tnye die :D kteorg ni sama tinggi taw..klu farh pkai hill abis laa die..jd ketot dhh..dulu2 time kecik2 kteorg slalu main same2..ibu farah ckp time farah br tumbuh gigi..farah suke gigit die..cian ny:( tp gigit tanpa niat taw :D skrg ni die stdy kt matrix kt kuala nerang kedah..rindu die sngt2..kwn2 die kate die slalu jelos.cemburu ngn farah..tah kenpe tahh.mayb sbb farah sorg pompuan..mintak pe2 je senang kot nk dpt..tp xlah mintak mcm2 okkk..dulu2 time die tungu result spm..lepas die dpt lesen..die bwk mane2 je farah nk..bestt tuuu..teman kn g shoping kott..bwk tngok wayang bwk lepak2..bwk main bowling tuu pun sbb time tu farah kne prectis bowling sbb de lawan MSSD..tu pon sbb farah jelos ngn die sbbbbb die MSSJ..tp farah xlah setere die:'( xpe xpe xpe...yg penting abg FAHMI REZA mmg best kt dunia niii..fuyoooo



ni pulak cite psal adik yg bwh farah..beza 2 thun je..xjauh sngt pon.die ni sedikit pndai kott.org ckp die ni muke jambu btol ke??tnye la die haahaa :p time die kecik2 die ni suke nangis..bile xdpt sesuatu bende msty nangis..ibu ckp mcm org gesek biola aiyooo.dulu2 farah slalu gadoh ngn die..mmg die ni suke cari pasal..nk menang je..tp an bile die meningkat dewasa die dh okk..dh boleh fikir yg mne baik n buruk :D) klu kteorg kuar mkn..die ni tolong abis kn mknan+air farah smpi licin...sbb tu farh x gmok2.sbb xcukup mkn :p die ni org kuat mkn dlm family..bg ape je msty die mkn..tp pelik an die ni still kurus kering lg..tp an lebih tingi dr abg..skrg ni die skolh kt teknik jasin.sblum ni die skolh kt SMKAJJ..skolh tu kne amik subjec arab soo tu la subjec yg pling pling die benci sngt katenyee :p..time abg farah xde die la tmpt farah kwn..g shoping same2..kluar g sane sini same2..sbb ny ibu farah xkasi farah kuar sorg2 :(.. sian annn annn..tu mkneny ibu farh syg kt farah :)..dlm family org pngil die ude sbb die ank ketiga..tp sblom ni org pngil die adik sblom dpt adik laaaaa...xkire la ape pon perangai die tp yg penting farah syggg sngttt bdk FIKRI RADHI ni



ni budk gmok+tembam+montel+gebu mcm donat..hehee die ni manje la sngtt kot..ibu ckp die ni de aura yg luar biase dan dibiase kn opss...apakh mkne ny (",) org ckp die ni hensem katenye yeke??xtaw la pulak farah tngok biase jee xde kelebihan pe2 pon :p farah suke die ny dagu yg ala2 rooney tuu..time kecik2 sedare sepapat farah pngil die rooney sbb dagu die panjang n lekuk mcm bontot katenye,,ala farah pon ade la tp x la pnjang cume lekuk je tp xketare sngt sbb farah xlah montel mcm bdk sorg ni :p thun ni die amik UPSR wowwww...ala kacang je mcm kacang kukus.ishhh sbnarny farah jelos ngn die ni taw.ngade2 niii dh stnd 6 pon still de org gentel2 die..mne acii :( xbest ni..ngade je lebih die ni..nk taw x nk taw x bdk ni kn bolh abis kn 2 botel besar air mineral taw sbb tu kulit die halus mulus bak bulu ayam agaaaagaaa..xde pun nk cite sngt psal die ni sbb die still kecik lg..kecik kee??bdn gmok2 mcm donat rmai org ingt die ni bdk skolh mengah muhaaahaaa kn dh sape suruh kuat mkn...tp perangai die still mcm bdk2 laaa..xnmpk kematangan lngsung..ishhh tp xpe die still my superduper adik yg suke membantu itu dan ini..nme die FAHIM RADZI bdk tembam



die ni adik segala adik yg pling last dan terakhir n yg paling cute kott..mmg cute pon cumel molek gituu..ibu ckp tahun pregnet kn die ni adelh thun yg sptot ny ibu n ayah g haji..tp apakn daye tetibe mengandung pulak..trpakse batal hasrat nk g haji..then sbb tu la muke die ala2 arab cikit.kempunan katenye sbb xdpt g haji..alaa sian ibu..hurmm farah suke tngok hidung die ni ala2 hidung gajah..dulu hidung farah cam ni gak tp sbb dulu nakal kot jatuh trseret sejauh 20 cm terhumbam kt lantai sbb tu hdung farah de lekok ckt..tp xnmpk ann heeheee...die ni an slowww je kalau wat keje...mkn pon same...slowww sngttt ala2 slow motion katekn.bdk ni an bdn die kecik je mcm bdk stndr 3 cam tu laa tp sbnar ny umar dh 11 thon beza ngn fahim 1thon jee..org ckp die ni mcm kembar fahim agaagaaa..kembar tu mksud je xleh lekang..g mne2 msty brdua..dieorg ni kn klu xde kt umah..umah sunyi sepi jee mcm xlengkap je umah knn knnn...alaaa die ni kecik lg laa so xbnyk cite menarik sngt pasal die...xpe2 nnt dh besor farah cite psal die je taww tawww.farah syg sngttt si bdk FAZIM RADZI yg cute miut comel loteee niii muhaahaaa


ni la sibling farah...smue ny lelaki annn annn tp yg penting dieorg smue spoting spoteng sngt2
muahhhhhhhh bnyk utk sibling happning farah

2 comments:

Khairil Khamis said...

muke lil bro paling same dgn muke u.hehe

me..... said...

alaa alaaa cute ann..haahaaa