Tuesday, November 2

Birthday ^_^ 3 hari 3 malam

salam 1 malaysia :))

rindu same blog ni..lame xupdate,letly ni farah buzy sngt2 sngt2
buzy with exam+lettop bru siap diperbaiki :D


ehemm ehemm disebab kebuzy an so baru sekarang nk post about my birthday celebration..
tajuk pon dh macam pengantin baru hehee xleh bla 3 hari 3 malam :p

okey okey let start our story asik membebel je bile nk strt kn neghhh


disebabkn birthday farah jatuh pada hari isnin 11/10/10 iaitu bersamaan study week,,budak2 xde class so memang habis-habisan la kawan2 kene kn farah...

10/10/10...farah outing with wanie dari LONDANG(masjid tanah) menuju ke bandar MELAKA yg mengambil mase 1 jam okey!! tapi it small matter,,walaupon jauh tp still dpt jumpe my abg yehhh hehee poyo jee...die mmg nk belanje makan time my birthday tapi awal 1 hari pon ok laa..belanje tetap belanje teehee :D) but soryy xde gambar :p

pada malam ny pulak my pratikum telah mengadakan jamuan...but jamuan ni hasil titik peluh kiteorg gak,,disebabkn pratikum kteorg mendapat result math paling tinggi antara pratikum2 yg lain so pihak matrikulasi melaka telah memberi penghargaan dalam bentuk baucer cafe hahaa cehh dengor mcm gempak jee heheee cafe je laa...so dengan baucer tersebut kami telah berpakat bersatu padu mengadakn jamuan ringan2 je cehhh cehhh ayat xleh blaa



budak2 yg lahir pada bulan oktober..but budk yg pakai tudung hitam tu tak termasuk pon..she was in march okey..

see pantang nampak cake..ade je agenda si wanie nk buat
berghhhh


then after habis jamuan tersebut kteorg beredar la....sangat la penat..after balik bilik,,after tukar baju semua tros pegi bilik wanie..nk pinjam lettop jap..lepas setengah jam roomte call suruh balik sbb xde org at bilik,,so dengan lemah longlai farah gagah kn diri utk balik ke bilk kesygan cehh konon la knn...smpai2 je tngk bilik gelap but it ok la mayb die org ni xnk bazir elektrik knn...hhee poyo jee,,after bukak pintu tetibe jeee.....
funhh nasib baik jantung xtercabut.mane xny telkung tergantung kt korido+letak kipas kt bwah telung tu...ingat hantu mane sesat kt bilik huhuuuu..then tengok kt katil abis bedak dieorg tabur

tengok sape xsakit hati erghhhh....but it nice..thanks azizah :))


then after kemas2 smue tu..bosan la pulak ddk dlm bilik sorg2..call smue org xangkat+tros off pehhh kejam gile dieorg ni...boleh dikatekn semua org buat kt farah cam tu..last2 farah call ros..yess akhirny angkat gak bdk ni ngehhh...then tros g bilik si ros ni...actualy nk pinjam lettop ros jap...plan sekejap je but then dh tersangkut dgn movie GLEE..
tngok jam dh kul 11.30pm wahhh lame gile...so tros balik bilik...tngok2 roomte dh tido..pehh awal ny..ni xleh jadi...sape xmeradang knn..farah call xangkat tngok2 dh tido...tapi farah bukan keseorangn okey!! ros follow masuk bilik..nasib ade kawan nk brbual...brbual punye brbual tngok dh kul 12am...tapi farah xpikir ape pon.sbb xingat yg dh hari birthday farah pon..ehhh konon2 laa...wekkk :p

tetibe ade org bukak pintu tanpe bagi hint langsung...tekejut farah tngok2 ramai sngt2 sangt2 kawan2 farah masuk...dieorg teros tarik farah pagi korido....WTF dieorg simbah air 1 jug (telur+nescafe+soflan+prada purple+kertas warna-warni yg telah dipotong2) macam HARAM!!!! geramm jee...sumpah gigil2 1 badan farah...tetibe macam org hilang kereta haaaaahaaaa kawan2 TERIMA KASIHHH!!!! (ros memang dh rancang awal2)+(roomte buat2 tido)


11/10/10 my parents came..yehhh memang happy sangat2..konon2 ibu nk buat surprise laa..bawak cake...1st ly farah xtaw what flavour of that cake...last2 taw gak neghhhh surprise u menjadi ibu heheee :))) love u

meet azizah & ros

kawan2 yang plan segala bagai :)))
yang lain xde..ni hanya separuh...



another story pulak...tie tingal 1 paper lagi untuk kami berjuang..farah n roomate outing..just only at pengkalan balak jee...supah fun sangat2...senyum sampai kt mata dh ni heeehee




after paper habis farah terus menuju kL...ayah suruh follow die i mean stay dengan die before he fly to kuching...so ape lagi disebabkn ayah buzy at PWTC so farah diberi lampu hijau...
let GIRL DAYS OUT!!!!



31/10/10 is family outing days :)) disebabkn ibu akan pergi holdy at korea so we(sibling) dengan senang hati teman ibu untuk beli segala keperluan..yehhh itu name ny anak yang baik.. teeeheee :D



p/s : thanks kpd kawan2 yang wish,,x lupe kawan2 fb yang wish...love u'll muahh xoxoxoxo

6 comments:

Anonymous said...

ain : rugi aku xdpt join..aq tdo awl :(

Anonymous said...

alia:hhaahaaa miss u farah :)

Anonymous said...

sara:happy old day farah!!!!

Farah ^_^ said...

ain: hahaa spe surh tdo awl..

alia:miss u too dear :(

sara:thanks sara :)

*cilipadi=hafizah* said...

Salam! hye there..!hehe..
semoga pjg umo yea n happy2 always..
kenang daku selalu..^_^

Farah ^_^ said...

yehhh
rindu ko..lame xcontec :))